You Are Viewing

Viure a la Costa Brava

Viure a Girona i la Costa Brava és tenir el privilegi de gaudir d’un dels llocs més bonics del món, entre els límits que marquen el Mediterrani i els Pirineus. La meteorologia és un altre dels factors essencials: 16º de temperatura mitja anual, amb precipitacions moderades, i 300 dies de sol al any, ideal per garantitzar un desenvolupament continuat del curs.

I per quan hi hagi una mica de temps lliure hi ha molt més. Els més de 200 kilòmetres de costa són famoses per les grans acantilats, les petites cales verges i les grans platges de sorra que cada any atrauen millons de visitants. Però Girona no és només platja sino també muntanya.

Al llarg de la serra dels Pirineus es troben paratges realment únics, grans parcs naturals i la possibilitat de practicar esporta d’aventura i d’hivern, com l’esquí.

Li agrada menjar bé? Aquest és el lloc ideal. La passió per la cuina es viu a cada racó i aquí la gastronomia ha iniciat una de les seves revolucions més famoses, començant per en Ferran Adrià i el Celler de Can Roca. Per això no és casualitat que els restaurants de Girona acumulen més de 20 estrelles Michelin.

Més cultura, encara? Girona és el bressol de civilitzacions mil·lenàries, com la romana on es poden visitar entre altres el mateix centre històric de Girona, la Ciutadella de Roses o les ruïnes d’Empúries. A aquestes terres, també ha crescut un dels artistes més importants del segle XX, Salvador Dalí, on es pot contemplar la seva genial obra al museu de Figueres i la casa a Port lligat.

I pels amants del món del motor, molt proper del Aeroport està el circuit de Montmeló, visita obligada pels entusiastes de la Fórmula 1 i dels mundials de motociclisme. I si tot això no és suficient, no s’ha d’oblidar Barcelona, una de les ciutats europees amb més
projecció mundial i que està a tan sols una hora en tren o cotxe.

 

 

Per qualsevol dubte o necessitat de trasllat o allotjament a la zona, no
dubti en contactar amb nosaltres!